Так "Весняний" салат ви ще не готували: один інгредієнт зробить страву з редискою неймовірно смачною (відео)

Читать на русском
Автор
12302
Додайте до салату з редискою новий інгредієнт та отримайте незвичайний смак
Додайте до салату з редискою новий інгредієнт та отримайте незвичайний смак. Фото Freepik

Новий погляд на рецепт "Весняного" салату

Весна — час для улюблених салатів зі свіжою зеленню та овочами. Кріп, петрушка, молода капуста, редиска — все це можна смачно приготувати у весняних салатах. А що якщо додати у звичний салат із редискою новий інгредієнт? "Телеграф" вже розповідав про рецепт улюбленого полуничного суфле із доступних інгредієнтів, а сьогодні ділиться новим цікавим варіантом салату "Весняний" із кисломолочним сиром.

Цей весняний рецепт салату за рецептом із блогу "Смачні рецепти на кожен день" можна легко повторити вдома. Порадуйте близьких новим смаком та корисною стравою.

Як приготувати салат "Весняний" з сиром?

Інгредієнти

  • сир кисломолочний – 350 г,
  • редис – 1 пуч.,
  • зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) – за смаком,
  • сметана — 2-3 ст. л.,
  • спеції: сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування

Почати готувати салат потрібно з сиру — перетріть його через сито, в блендері або просто розімніть виделкою і покладіть салатник. Редиску потрібно очистити від стебел, добре промити і нарізати півкільцями. Потім дрібно наріжте кріп, петрушку або зелену цибулю. Сметану змішайте зі спеціями та сіллю і теж покладіть у салатник. Змішайте усі інгредієнти до однорідності. І все – салат готовий до подачі.

Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав про ситний салат із трьох інгредієнтів, який стане коханим у вашого чоловіка. А свекруха попросить рецепт.